German
Hungarian

a Villáról

Villa Compass

Csodás kék tenger, friss levegő, csend és nyugalom, elegancia és kényelem.

Ezt kínálja Önnek a Villa Compass.

Razanj

A Villa egy kis településen található, festői környezetben, a dalmát lankák lábánál, Razanjban. A település rendkívül csendes, barátságos, ideális kikapcsolódás azoknak, aki valóban ki akarnak szakadni a hétköznapokból, „elbújni” kicsit. Csendességét annak is köszönheti, hogy nincs átmenő forgalom. A tengerpart egy könnyed sétára (20m) található, ahol a kristálytiszta vízben felfrissülhet. Razanjban mindenki megtalálhatja a tengerparti gasztronómiát az éttermekben, vagy a helyi hentesnél, és újdonságokban sem lesz hiány.

A Villa

Kiszakadni a megszokott dalmáciai tengerparti világból, és a „nyugalom szigetére” élvezhető luxust varázsolni, ez a Villa Compass.

A modern kornak és igényeknek megfelelően épített, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal díszített, formabontó elképzelés alapján valósult meg ez a Villa a horvát tengerparton. Olyan miliőt teremtettünk, mely garantálja, hogy egyszerre lesz pihentető, élményekkel teli, egzotikus és izgalmas a nyaralás.

***** felszereltséggel rendelkezik az ingatlan, minden hálószobához tartozik privát fürdőszoba, saját medence és pazar kilátás teszi egyedivé.  Ha szeretné ki sem kell mozdulni a villából, a gyerekeknek XBOX, tökéletesen felszerelt konyha, bár és a kertben grill.

A hangulat

Az öböl kiváló mikroklímát biztosít a településnek, a nyugati szellőnek és a tenger hűsítő hatásának köszönhetően a nyár egészében kellemes levegőt élvezhetnek vendégeink. Az éjszakai panoráma, a tükörsima tengerről visszaverődő holdfény, a kabócák ciripelése, könnyed koktél a medence partján a villa hangulatvilágítása mellett, így érdemes zárni egy tartalmas napot. 

A kényeztetés Önnek is jár

Ne gondolja, hogy a luxus csak luxus áron érhető el. A Villa családi vállalkozás, hosszútávú tervekkel, ezért megfizethető áron kivehető családja részére, vagy barátaival együtt. Tegyen egy próbát, és élje át mindazt, amiről azt gondolta, hogy elérhetetlen.